Björklöven

För evigt För Alltid

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Gårdagen var en kväll med blandade känslor, mycket på grund av att sändningen inte fungerade och jag var tvungen att följa matchen via radio och swehockey, Men minnen från förr kom tillbaka från den tiden jag satt och lyssnade på Nikke när han kommenterade i webradion, riktigt bra tider de med.
 
Måste berömma Stefan Andersson vilken klippa, han är otroligt viktig både defensivt och offensivt.

Andrew Raycroft har gått från att vara okej till att vara matchvinnande, där tror jag mycket är tack vare att han och laget har hittat rätt väg tillsammans, de vet vad som krävs för att pucken inte skall gå in och vem som gör vad.
 
Löven måste träna på fem mot tre igen gårdagens nästan 2 minuter i den spelformen var nästan ett straff att titta på, tempot drogs ner så otroligt mycket samtidigt som man ville vara överkonstruktiv vilket sluta i moll.
 
Boxplay har förbättrats och vi har hittat ett sätt att försvara som funkar, sen kommer de mål i baken  i den spelformen så är det men det ser mycket bättre ut, trots detta ligger vi fortfarande sist i den spelformen så det är bara och jobba vidare.
 
Tabelläget just nu känns ändå rätt skönt att titta på Löven ligger på en tiondeplats. 3 poäng till sjundeplatsen och 4 poäng ner till trettondeplatsen. Av de lag som ligger bakom oss just nu anser jag att de är Troja och Timrå som känns mest realistiskt att de kan fortsätta hållas bakom oss.
 
Laget har självförtroende och spelar på ett sätt som man klarar av, spelarna vet att det är de som ska göra jobbet och görs det inte kommer förlusterna. Jens, John och Jimmy har lyckats ingjuta mod i grabbarna och lyckats vända på steken. Det gäller att aldrig sluta jobba på den biten utan hela tiden gå framåt.
 
Jag kan ärligt säga att det är riktigt skönt att vara Lövare just nu, jag är alltid stolt Lövare men det är lite skönare när gliringarna uteblir och man istället kan få njuta av segrar.
 
Imorgon väntar Timrå i T3 Center, kul att få se hockey live igen, sen är det en dags vila innan det bär av för laget  till Karlskoga för match på fredag.
 


/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: