Björklöven

För evigt För Alltid

Skaderapport

Kategori: Allmänt

Besökte dagens träning lite för att kolla in Niklas Lihagen och skadeläget.
 
23 spelare var ombytta på isen däribland John Lind, samt en junior jag ej kan placera.
 
Emil Wrenman var tillbaka i träning och kommer till spel i morgondagens match mot Karlskrona.

Annars var det lika mörkt som vanligt på skadefronten. Varken Stefan A eller Marcus L är tillbaka i träning efter sina hjärnskakningar.
 
Lucas och Wille är väl de spelare som jag innan förra matchen räknat bort längst.
 
Alexander Sundströms ljumskar fortsätter krångla och där har det varit lite dag för dag men inte heller han fanns på isen idag.
 
Träffade Kim Karlsson och Patrik Nevalainen efter träningen. Patrik var rätt munter och trodde på spel så snart han fått sitt knäskydd, Kim var allt annat än munter, han visste inte så mycket utan väntar besked i dagarna från Magnetkameran, han hoppar dock på kryckor med foten i paket och med tanke på hans sinnesstämning måste jag nog räkna bort honom ett tag, tror han känner på sig att det inte är nära till spel. Tråkigt då han var i den form vi vill se honom.
 
Oscar Molin tränar fortsatt fullt och sägs vara redo för spel snart, återstår att se om han kommer till spel imorgon.
 
Mats Lavander körde fullt och såg inte fullt lika stel ut som han varit på slutet, det bådar gott.
 
Niklas Lihagen såg stor och stark ut, kommer att spela i nummer 37 och bildade kedja med Mats Lavander och Gustav Hjalmarsson på dagens träning.
 
Löven flyger ner imorgon till Arlanda där de äter lunch och sedan flyger vidare till Kallinge/Ronneby, skall dock vara stormvarning där nere imorgon så bara hoppas att flygen går som planerat. Kommer ihåg när Löven skulle flyga ner till Ängelholm och match mot Rögle för flera år sedan, då de var snöstorm där nere och planet kunde inte lande i Ängelholn utan de fick landa i Malmö och matchen blev försenad, men vad gjorde de Löven vann en match ingen trodde de skulle vinna.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: