Björklöven

För evigt För Alltid

Björklöven lånar center

Kategori: Allmänt

Ja Björklöven lånar centern Niklas Lihagen från Vita Hästen låneavtalet sträcker sig till och med 15/12
 
Såhär beskrivs han på eliteprospects.com
Välväxt spelare med godkänd speluppfattning och bra händer. Lihagen saknar än så länge det riktiga bettet i skridskoåkningen och använder inte sin storlek till sin fördel. Duktig tekare. Kan Lihagen förbättra snabbheten och bli tuffare framför mål, kan han utvecklas till en elitseriespelare.
 
Björklöven var i behov av en center då Stefan Öhman redan dubblerat i flera matcher och nu i och med Kims skada så var behovet av en center akut. Jag tror att Niklas Lihagen kommer passa bra i Löven och kan ge lite harmoni i detta skadedrabbade lag. För ju mer spelare spelar dessto större är skaderisken och vi vill inte att spelare som Stefan Öhman också försvinner.
 
Niklas Lihagen har gjort 22 mål och 22 assist på 23 matcher i division ett den här säsongen, visst det är ett glapp upp till allsvenskan men Niklas har meriter från allsvenskt spel i Örebro så sent som förra året och kan han vara med och bidra i produktionen är det ett plus. Han skall vara redo för spel till torsdagens match mot Karlskrona. Blir intressant att se honom på lördag mor Malmö.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: