Björklöven

För evigt För Alltid

3 poäng mot Mora

Kategori: Allmänt

Löven gör en bra match och är det bättre laget i 40 minuter. Löven kommer dock inte ut från hörnorna utan fastnar ofta där. I den sista perioden så spelar Löven på resultat och fokuserar på att anfall säkert och inte gå bort sig. Mora snurrar rätt bra men får aldrig in kvitteringen då Andrew Raycroft står på huvudet och det syns hur säker han är just när det blir den täta pressen.
Det var en tät match som kunde slutat hur som helst men målvakterna avgjorde dagens match och där var Andrew lite bättre. Löven vinner ändå rättvist i och med att man var bättre i två perioder. En spännande match och Green Devils har riktigt bra tryck och slutminutrarna är nästintill magiska. Moras tränare var imponerad av stödet idag.

Defensivt är det ett riktigt bra jobb och det syns att många ordinarie backar är tillbaka. Kalle Lundström gör en bra match trots lång frånvaro, han visar att han är viktigt. Stefan Andersson går poänglös från matchen men i kvällens första powerplay ser man hur mycket han har saknats, han har ett grymt skott och är klok, några gånger ikväll blev det inte klockrent men hoppas nu han får vara hel och komma in i spelet ännu mer.
 
Tommy Warghs insats vid målet, han bryter in helt orädd och passar Emil Wrenman som bara rakar in pucken. Tommy är en offensiv back som är viktig.
 
Victor Öhman har jag inte alltid varit riktigt nöjd med men idag hade han växt i kostymen och gör sin bästa match i Löventröjan, gäller att han fortsättert spela smart och inte gå bort sig.
 
Emil Wrenman jobbar och sliter i alla lägen och har en fart som flera andra saknar, riktigt rolig att se idag.
 
Mats Lavander klev av inför den sista perioden, vet inte orsak men förhoppningsvis inget allvarligt.
 
Första linan hade inte en av sina bättre dagar, utan var rätt bleka. Jon Palmebjörk spelade ofta lite för tajt och blev av med pucken.
 
Peter Lyth är den sämsta domaren jag har skådat, och han är nästan lika dålig åt båda håll, hittar utvisningar som ingen ser för att sen inte ta för de mest självklara, ne det är ett straff för alla lag som har honom som domare, jag hoppas snart att han har gjort sin sista match på den här nivån, han är helt enkelt för dålig.
 
 
Nu är det återigen flera dagar till nästa match, på fredag så står Timrå för motståndet nere i Eon Arena.

Green Devils har resa dit, sista dag att anmäla sig är idag. Hoppas många har möjlighet att åka med och stötta grabbarna.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: