Björklöven

För evigt För Alltid

Ändå nöjd

Kategori: Allmänt

Det blev alltså ett poäng i Sunnerbohov i går. Det borde kanske varit två med tanke på Powerplayet i förlängningen. Björklöven börjar bättre men sen drar man på sig två rätt onödiga utvisningar och 2-0 är sedan ett faktum. Löven lyckas dock reducera genom Wille Quist innan paus vilken kändes otroligt viktigt. Löven krigar på trots underläget. Tidigt i den andra perioden utökar Troja sin ledning till 3-1 nu började jag ge upp. Men tur var att Löven inte gjorde detsamma, den stora skillnaden mot tidigare tycker jag var att det var inga hängande huvuden utan man krigade på och det gav resultat Stefan Öhman reducerar efter pass av Jon Palmebjörk sedan var det omvända roller när Löven också kunde kvittera i den tredje perioden i PP. Sen hade man en hel del lägen i slutet av perioden och Troja hade en puck inne som dömdes bort för hög klubba, helt rätt.

I förlängningen får man ett powerplay men kan tyvärr inte utnyttja det utan det avgörs på straffar där Lövens straffskyttar inte hade någon bra dag och blev därför förlust. Vi har alltså spelat svåraste matchen och lyckades ta ett poäng det får ses som godkänt.

Jag tycker inte att det borde vara straffavgörande, de känns lite som lotteri. Jag tycker att de borde bli förlängning och är det inte avgjort blir det bara ett poäng vardera.

Återigen var kedjan med Palmebjörk Öhman och Mårs den som stod för producerandet. De hittar varandra bra och är de vi får lita på.

William Quist stod för ett mål och har varit bra på slutet.

Jesper Thörnberg visar att han gillar att gå på mål. Philip DeSimone var lite osynlig. Fredrik Sandgren kan bli viktig på backen.

Imorn väntar hemmapremiären mot Kallinge/ Ronneby. Nu visar vi att vi kan lyfta taket på T3 Center slut upp och stötta grabbarna gott folk