Björklöven

För evigt För Alltid

Effektiviteten fällde avgörandet

Kategori: Allmänt

Återigen så förlorar Björklöven skotten stort men idag låg man närmare motståndarna som inte tilläts att få ytor och skapa lägen som Malmö gjorde i torsdags, när Björklöven sedan satte sina lägen och att sedan Kevin Lindskoug storspelade bäddade för seger.
 

Patric Wener sa på presskonferensen att Björklöven fortfarande håller på att bygga grunden och det är på detta sätt man kommer spela tills den sitter, sedan byggs väggar och tak. Hoppas grund sitter ordentligt snart så man får se hur det byggs vidare.

Jag skiter i hur det ser ut så länge man är med och tar poäng. Kändes som att dagens formationer funkar lite bättre än de man kört senaste matcherna. Wille och Kim är alltid bra ihop och Stefan Ö och Jon likaså.
 
Efter dagens match har ångesten släppt lite även om jag är heltsäkerpå att vi kommer att få slåss i botten så var detta ett bra fall framåt.
 
Emil Wrenman var tänkt skulle lira men han är skadad, fick under gårdagens match med Teg en skridsko på sig och fick sy. Kalles skada är inget som har att göra med den tidigare skadan och tror tyvärr han blir borta ett par veckor i allafall.
 
Matchens tre stjärnor är
*** Kevin Lindskoug vilken match han gör mot sitt forna lag.
** Wille Quist han har börjat säsongen riktigt bra och är bästa utespelare idag
* Per Hållberg var kvällens back och stod upp bra.
 Greendevils var riktigt bra idag och tifot snyggt 


Men en fundering varför har de pensionerade tröjorna försvunnit från taket?
 
/Sweetangel
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: