Björklöven

För evigt För Alltid

Lång väg kvar

Kategori: Allmänt


Tack Green Devils för den underbara stämningen igår, det är verkligen världsklass
 
Björklöven åker på bortaturné nu idag möter Tingsryd imorgon och Kallinge på torsdag innan de på fredag vänder hemåt igen. Detta innebär att de inte tränar något på hemmaplan innan matchen mot Troja förutom värmning på lördag. Vad gäller Quist och Palmebjörk så är de som jag förstått det förkylda och där avvaktar man och ser hur de mår om de åker ner med laget idag eller flygs ner senare.
 
Det blir en spännande vecka bara hoppas att det blir ett lyckligt slut, men känslan är bättre än innan gårdagen iaf, nu är det inget att spara på längre.
 
Oavsett hur glad man som Lövare var igår så otroligt besviken och ledsen blir man när man hör att en supporter fallit offer för misshandel med dödlig utgång. Hur kan man finna glädje i att slåss och misshandla andra, är inte kärleken till det egna laget större än hatet till moståndarna? Alla tankar går till barnen som nu mist sin far och kvinnan som mist sin man samt övriga nära och kära. Varför är detta problem större i fotbollsvärlden än hockeyvärlden? Varför måste man göra upp om vilka supportrar som är starkast på annat sätt än genom att överrösta varandra på läktaren? Nej det är sjukt och något måste hända detta är det andra dödsfallet i Sverige och jag anser att man skall inte behöva dö för att man älskar sitt lag.
 
/Sweetangel

Kommentarer


Kommentera inlägget här: