Björklöven

För evigt För Alltid

Matchtröja?

Kategori: Allmänt

Ja matchtröjan blir ny i år men hur den kommer att se ut är ännu inte klart. 

Men detta inlägg kommer handla om Modo och det nya "säsongskort" som de kommer införa till nästa säsong. En matchtröja med inbyggt chip. Tanken är god men känslan är att det finns många brister. Är matchtröjan i endast en variant? Finns det storlekar och modeller för alla? 

Klart att det blir jävligt läckert om fler lag likt Leksand kan fylla sina arenor med lagets färger genom matchtröjor men det finns de som vill gå på hockey i annat. Jag är mer en halsdukstjej detta för att många souvenirer är gjorde för män och inte för kvinnor. En matchtröja på mig blir som en säck oavsett storlek, jag hade gärna haft en matchtröja om det fanns sådana som var mer lämpade för kvinnor.

Jag tror på iden som Modo har men kanske att det hade funnits valmöjligheter, matchtröja, hood, halsduk just för att locka fler. Känner man sig bekväm tar man på sig det men
Kan det inte bli så att man tar med sig tröjan går in och lägger den sen i en påse? Syftet måste ju ändå vara att fler bär lagets färger och då tror jag på att det finns några olika val så lär fler bli nöjda.

Är detta något ni läsare tycker Löven skall ta efter och isåfall hur?

/Sweetangel 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Ja

    2014-08-19 | 13:04:53
  • Anonym säger:

    Ja

    2014-08-19 | 13:04:53
  • kaLLeaNKa säger:

    Dom kommer ju att skicka ut vanliga säsongskort till dom som inte vill ha tröjan. Enligt johan svennson. (MrMadhawk)

    2014-08-19 | 14:14:55
  • kaLLeaNKa säger:

    Det är klar det skulle se mycket mäktigare ut om man kommer in i en arena full av Gröna löven tröjor. Men som sagt klart man kan ha två alternativ halsduk eller tröja. Men passar den dåligt på damer så borde det ju gå att lösa med att man gör mindre storlekar. :) oavsätt så tror jag att det bli fler lag i Sverige som kommer att göra liknande saker.

    2014-08-19 | 14:59:19

Kommentera inlägget här: