Björklöven

För evigt För Alltid

Kniven mot strupen?

Kategori: Allmänt

Ja det börjar verkligen vara läge för avgörande blir det inte ikväll så avgörs det alltså i sista omgången som spelas på lördag. Björklöven är ju fortfarande på bortaturné och ikväll väntar sista borta matchen denna säsong och Kallinge/Ronneby står för motståndet. 
 
När vi mötte Kallinge i Umeå så vann Björklöven den matchen men det var ett sent avgörande och det var när Firma Quist, Karlsson och Sundström höll hov samtidigt som Kallinge saknade mycket folk. I den matchen såg man att Kallinge har framförallt offensiva kvaliteér och ställer om fort vilket det gäller att se upp med ikväll. Björklöven har de senaste matcherna hittat tillbaka lite till det vinnande spelet och insett att det gäller att slita och kriga i 60 minuter, det behöver inte vara något finlir utan målen skall inte och poängen räknas.
 
Kallinge skall inte på något sätt räknas bort, de har ingen chans att ta andra platsen men kommer vilja avsluta snyggt inför hemmapubliken och har inget att förlora, all press ligger på Björklöven ikväll.
 
Björklöven saknar Emil Wrenman och Linus Boström, frågetecken på Per Hållberg, Kim Karlsson och William Quist. Oscar Molin är alltså den som står utanför laget utan skada eller sjukdom. Hade alla dagar sett honom istället för Lundström men nog tjatat om det.
 

Följande uppställning hade Kallinge senast

Pettersson, Martin
Torstensson, Charlie

Söder, Stefan- Dahlström, Andreas- Magnusson, Sebastian
Nilsson, Robin-Magnusson, Patrik

Wahlqvist, Victor- Bladström, Linus- Ruiz, Patrik
Nilsson, Henrik- Blidstrand, Ricard

Lindqvist-Hansen, Alexander- Nordfeldt, Andreas- Olsson-Trkulja, Daniel
Drugge, Oscar- Ställborn, Tobias

 Lindholm, Oliver- Ottosson, Sebastian-Jigmalm, Victor
Pavel, Niklas- Johansson, Adam

Matchen sänds av Kallinges webb-tv till en kostnad av 129kr. Allstar sänder som vanligt Lövens match där. SR brukar ha en live websändning samt så finns ju Vks liverapportering. Så ikväll hejar vi på laget i vårat hjärta så vi kan få uppleva en lördag i lycka och inte fullt så mycket ångest.
 
/Sweetangel
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: