Björklöven

För evigt För Alltid

bortaturné

Kategori: Allmänt

Löven åkte igår på sin bortaturnè den här kvalserien med matcher mot Tingsryd och Kallinge, matcher som Björklöven egentligen skall vinna men en sak är säker det finns inga lätta matcher i en kvalserie. Man har alltså redan mött båda lagen uppe i Umeå. Där man förlorade efter straffar mot kvällens motståndare Tingsryd. Björklöven var det bättre laget de första två perioderna men slutade spela i den sista och tappade då också matchen. Så för att kunna vinna idag krävs det likt matchen i söndags hårt jobb i 60 minuter.
 
Björklöven saknar Linus Boström och Emil Wrenman , frågetecken på Jon Palmebjörk och William Quist.
 
Vad Tingsryd ställer för lag på isen är för mig i skrivande stund oklart.
 
Kim Karlsson spelade i Tingsryd ifjol och åkte då ur allsvenskan, nu har man återigen kniven mot strupen och det gäller att få ut spelet vilket jag tycker att Kim fått den här kvalserien, nu hoppas jag att fler än honom tar med sig lite jävlar anamma från senaste matchen och fortsätter bestämma sig för att det här skall gå vägen.
 
Tingsryd har i nuläget 7 poäng och ligger sist i serien, men det är fem poäng upp till andra platsen och 9 poäng att spela om, så det kommer bli stenhårt motstånd och ingen kommer vilja vika ner sig. Hoppas några söderlövare är på plats och stöttar våra grabbar.
 
/Sweetangel
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: